Bretels goedkoop

Bretels goedkoop

Heeft u last van afzakkende broeken?
Niets is zo vervelend als een broek die telkens afzakt wanneer u in, -of om het huis bezig bent, of aan het werk bent. Maar, uw broek is nog goed, dus een nieuwe kopen is zonde. Een goede oplossing is dan bretels kopen maar, bretels goedkoop ergens vinden kan lastig zijn. Niet bij ons! Bij ons kunt u goedkoop slagen, zodat u niet teveel kwijt bent voor uw bretels en u dus ook geen nieuwe broek hoeft te kopen.

Ruime Keuze

Bij ons kunt u kiezen uit 12 verschillende kleuren, dus voor iedere broek is er wel een bijpassende bretel te vinden. Ook kunt u kiezen voor een opdruk op uw bretels, zoals bijvoorbeeld uw naam of een logo. Dit word geborduurd, en kan in verschillende kleuren. De bretels zijn 120 cm lang en 3,5 cm breed. Verder hebben ze zowel voor als achter twee gespen.

Hoe te bestellen?

Bretels goedkoop bestellen kan eenvoudig en snel via onze website www.hendrikbretels.nl. U kunt daar uw bretels uitkiezen en in uw winkelmandje plaatsen. Bent u klaar met winkelen? Dan kunt u ze bestellen. U kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, via een vooruitbetaling of onder rembours. Bij ons betaald u maximaal €3,95 per verzending. Boven de €75,- is de verzending gratis.

Verzending en Retourneren

Wij streven ernaar uw pakket dezelfde dag nog aan de bezorger mee te geven. Lukt dit niet, of is het in het weekend of op een feestdag, dan word het de eerstvolgende werkdag.

Natuurlijk kan het ook gebeuren dat u de kleur in het echt iets minder mooi vind, of dat hij toch niet zo mooi bij u staat. Dan kunt u de bretels binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terug sturen. let u er dan wel op dat de bretels nog in originele staat zijn, met eventueel het kaartje er nog aan, en in een degelijke verpakking.