Bretels heren

Bretels heren

Bretellen zijn weer helemaal hip

Bretellen zijn weer helemaal terug in het straatbeeld. Ze maken een outfit stoer, mannelijk en een echte eye catcher voor de mensen om je heen.

Modieus en trendy

Bretels heren zijn modieus, hip en weer helemaal terug. Onze bretels staan voor kwaliteit en extra stevigheid met aandacht voor de sterke gespen. Onze specialiteit bestaat erin om alle bretellen te voorzien van 2 gespen vooraan en 2 langs de achterzijde om de garantie te bieden dat ze stevig op hun plaats blijven zitten. De lengte van 120 cm en de breedte van 3,5 cm zorgt voor dat tikkeltje extra comfort bij het dragen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar zodat je de juiste kleur op je outfit kan dragen. Bretellen maken de look van een stoere gentleman helemaal compleet. Zowel bij een casual look als een meer gesofisticeerde outfit kan je met bretels alle kanten uit.

Bretels personaliseren?

Wat dacht je van je bretellen te personaliseren? Bij ons is het mogelijk om zowel een naam, een bedrijfslogo of een favoriet woord te laten borduren om zo een persoonlijke toets aan je bretels te geven. Daarmee heb je uiteindelijk zeker al een uniek stuk in bezit die nog niemand anders heeft.
Hier kan je kiezen uit zwart, grijs, groen en blauw voor de kleur van de bretellen zelf. Voor de kleur van het borduren heb je de keuze uit onder andere rood, zwart, fuchsia en andere nog veel opvallendere kleuren. Neem gerust een kijkje verder op onze site voor de verschillende mogelijkheden voor bretels met logo.

Eenvoudig online bestellen

Bretels heren bestellen is heel eenvoudig via een paar muisklikken. Je kan rustig rondkijken op onze site om je keuze te maken. Wij hebben vast en zeker iets dat bij jou past. Heb je vragen over onze bretels of over het personaliseren met je naam? Neem dan gerust contact met ons op. Er zijn verschillende mogelijkheden waarop je ons kan contacteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om alle je vragen te beantwoorden of je bezorgdheden op te lossen.