Bretels met logo

Bretels met logo

Maak uw kleding persoonlijk!
U heeft uw eigen bedrijf, dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar, u wilt dat uw bedrijf ook wat meer zichtbaar is. U kunt dan kiezen voor stickers op uw auto of bus, maar wat dacht u van bretels met logo? Een uniek idee, en het is vrijwel altijd zichtbaar!

Verschillende kleuren en mogelijkheden

Heeft u maar een kleine oplage nodig, dan kunt u uw logo bij ons laten borduren. Voor de bretels kunt u kiezen uit de kleuren zwart, grijs, groen en bruin. Voor het borduursel kunt u kiezen uit de kleuren appeltjesgroen, neon-geel, neon-oranje, rood, zwart, maisgeel, beige/goud, zachtroze, fuchsia en zilvergrijs.

De bretels zijn 120 cm lang en 3,5 cm breed en hebben zowel voor als achter 2 gespen voor extra draagcomfort.

Voor een grotere oplage is ook een zeefdruk mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@hendrikbretels.nl.

Online bestellen

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor bretels met logo, maar ook voor bretels zonder logo bent u bij ons aan het juiste adres! Met de vele verschillende kleuren zit er voor ieder wel wat bij. Perfect om te combineren met uw kleding, of dat nou tijdens het werk is, of in uw vrije tijd.

Betaling

Als u uw bretels in het winkelwagentje heeft geplaatst kunt u ze gaan bestellen. Bij ons kunt u betalen met iDeal, Paypal, middels een vooruitbetaling en onder rembours. Hou er wel rekening mee dat bij de keuze om onder rembours te betalen, er wel een toeslag van €20,- gerekend word. Tevens betaald u voor elke bestelling maximaal €3,95 verzendkosten. Bestellingen met een totaal bedrag van €75,- of meer, worden gratis verzonden.

Bezorging

Wij streven ernaar uw bestelling dezelfde dag nog mee te geven aan de bezorger, tenzij het een feestdag betreft, of het in het weekend is. In dat geval word uw bestelling de eerstvolgende werkdag meegegeven.